Adfærdsregulerende træning for frygtsomme hunde (BAT Kursus)

Giv din hund selvtillid gennem BAT-principper

  • Er den daglige gåtur blevet en udfordring?
  • Reagerer din hund udfarende (aggressivt) på andre hunde?
  • Gør den voldsomt, snerrer og evt. bider, hvis en anden hund kommer for tæt på?

Så er et kursus med adfærdsregulerende træning måske løsningen!

  • Få positive værktøjer, der virker
  • Lær at læse din hunds signaler og få en god kommunikation og tillid
  • Giv din hund selvtillid og empowerment

pulling-dog-117858079
Hvad er Adfærdsregulerende Træning?
Adfærdsregulerende træning, eller på engelsk Behavior Adjustment Training, BAT, er en træningsform, der kan hjælpe frygtsomme hunde med reaktive problemer.

Hunde søger ikke konflikter
Hunde søger ikke konflikter. De forsøger at undgå dem. Hvis din hund ser en fremmed hund og føler, at den fremmede er farlig, så har din hund med tiden fundet ud af, at hvis den snerrer og gør udfald, så kommer den fremmede hund ikke nærmere. Efterhånden har din hund lært sig selv, at jo vildere den opfører sig, jo hurtigere forsvinder den potentielle fare. Til stor ærgelse for mennesket i den anden ende af linen.

Lær at forstå din hund
Gennem adfærdsregulerende træning lærer du at give din hund et valg. Samtidig lærer du at læse din hunds signaler, hvilket giver dig en større tryghed på jeres gåture - du lærer at se, hvad din hund tænker.

BAT øger din hunds selvtillid og giver den empowerment. Når din hund lærer, at den har en valgmulighed, vil den blive mere venlig og nysgerrig på sine omgivelser, og det før så “farlige” vil blive mindre og mindre farligt.

Læs mere om Adfærdsregulerende træning her...

Træningen
Vi arbejder i kontrollerede miljøer. Alt foregår i din hunds eget tempo, og alle potentielle farer er reduceret til et minimum. Kurset starter med en grundig teoretisk gennemgang, 3 timer, der er obligatorisk for deltagelse i kurset (teoriaftenen er uden hund). Ved de første praktiske samlinger har vi én hund på ad gangen, og ved de sidste samlinger prøver vi at passere hinanden - flere hunde på pladsen samtidigt.

Der er plads til 6 deltagende hunde på et kursus. Prisen er 975,- kr.
Observatører kan deltage i kursusforløbet for 475,- kr.

Bemærk
Hvis din hund på nogen måder reagerer aggressivt overfor mennesker, så skal du ikke tilmelde dig et holdkursus. Kontakt i stedet mig og hør om mulighederne for privatundervisning.

Mandage i maj-juni

Ikke flere planlagte kurser pt.

Kontakt mig, hvis du er interesseret i et forløb for dig og din hund

Træningspladsen

Vi træner på arealerne ved
Hundehuset i Hadsten
Langskovvej 37
8370 Hadsten