Gå pænt i snor

At kunne gå pænt i snor er en grundfærdighed for alle hunde uanset race, alder eller adresse. Selv bondegårdshunden skal af og til med på tur, hvor det kræves, at den har snor på.

Løs snor og kontakt til mennesket i den anden ende
Formålet med dette kursus er at kunne gå en rolig og afslappet tur, alene eller sammen med andre, hvor snoren under hele turen er løs.
Der er ikke noget mere irriterende end at komme hjem efter, hvad der skulle have været en hyggelig tur i skoven med hunden, med et ømt håndled, en skulder, der er revet halvvejs af led og mudder op ad buksebenet, fordi man igen blev revet omkuld.

Kursusindhold
Over 5 lørdage af 1,5 times varighed vil vi foruden selve snor-træningen også træne kontakt, samarbejde og selvkontrol. Nogle af de nøgleord og metoder, vi kommer til at berøre er førerfokus, miljøfokus og Premack. Vi vil se på forskellige belønningsformer, og vi vil se på vigtigheden af belønningspunkter. Der tages udgangspunkt i den enkelte hunds niveau gennem hele træningen. Kurset afsluttes med en bytur til Hadsten, hvor de nye færdigheder skal afprøves ude i virkeligheden.

Gå efteråret pænt i møde

Gå pænt i snor, lørdage kl. 11.00-12.30

  • 16., 23. og 30. september
  • 7. og 21 (bytur) oktober

5 lektioner, 7,5 timer, maks. 8 kursister
Pris: 575,-
Gå til tilmelding

Træningspladsen

Vi træner på arealerne ved
Hundehuset i Hadsten
Langskovvej 37
8370 Hadsten