Nose Work – FortsætterAftener

Vælg de aftener, der passer dig, og mød andre Nose Work-interesserede.

Har du deltaget på et begynder-/introkursus enten hos mig eller et andet sted, og er du i gang med parringer (godbid + lavendelduft) - så se her.

marianne-og-tedy

Tedy påviser lavendelduft for Marianne Bøgesvang Hansen


På udvalgte aftener og i weekends vil jeg tilbyde dig og din(e) hund(e) at søge i specifikke miljøer. Vi arbejder med de fire miljøer:

  • Beholdersøg
  • Indendørssøg
  • Udendørssøg
  • Køretøjssøg

Du kan se under hver enkelt dato, hvornår vi arbejder med hvad.

Træningerne foregår på forskellige lokationer. Dels ved Hundehuset i Hadsten (her er vi, hvis ikke andet er angivet), dels hjemme hos forskellige kursister og dels ude i bymiljøer.

Der vil maks. være 6 hunde pr. aften, så der bliver tid til to-tre omgange pr. hund. 

Vi arbejder ud fra den enkelte hunds niveau, og vil arbejde både med at fade godbidderne ud, søge højt og lavt og lave blindsøg (hvor ejeren ikke ved, hvor kilden er).  Vi arbejder altså både med parringer og ren duft, lavendel, æterisk olie.

Træningen er god chance for at komme videre og få ny inspiration. Til træningerne deltager både hunde, der lige har været på introduktionskursus og hunde, der har søgt siden sidste sommer. 

Efterår = Tid til Nose Work

Nose Work er en skøn sport, der ikke kræver meget plads, og som derfor sagtens kan laves under halvtage, i udehuse, garager og drivhuse. Til september, når regnen, mørket og kulden melder sin ankomst igen, starter vi for alvor op med træningen igen. 

Træningsaftener for fortsættere

Prisen er kun 120,- kr. pr. hund/aften.

Hvis du ønsker at deltage med to hunde, kan du gøre det på to måder. Enten skiftes hundene til at søge (der er ca. 3 forskellige søg på en aften), og så betaler du 120,- kr., eller også får begge hunde lov at søge de ca. 3 gange hver, og så er prisen 95,- kr for hund nr. 2.

For at tilmelde dig, skal du bruge tilmeldingsblanketten. Nederst på blanketten markerer du de aftener/dage, du vil være med. Der skal være 4 tilmeldte, før jeg gennemfører.

Uge Dag Dato Tidsrum Indhold  Hvor
Datoer på vej 🙂          

Find os på facebook - Nose Work hos Anja & Hund
Her kan du se en oversigt over, hvor mange deltagere der er pr. gang, og som medlem af gruppen, får du tilbud om deltagelse i ellers lukkede samlinger, hvis en er nødt til at melde afbud.