Velkommen til sjov hundetræning for alle hunde
Kontakt | mail: kontakt@anjaoghund.dk - tlf.: 6093 7211

Trine Camilla Daugård

Der er rigtig god forståelse af, hvad Murphy har brug for at lære, og hvad jeg ønsker. Han kan egentligt de fleste øvelser pga Hvalpetræning i DCH Skanderborg, men der har helt fra start været øje for at hans/mit træningsbehov er bedre fokus, selvkontrol, vores samarbejde osv. selvom jeg måske ikke har italesat det i særlig høj grad.
Der er også rigtig god løbende feedback til træningerne, hvilket fungerer vildt godt, og Murphy og jeg ELSKER al den ros, vi får, selvom vi langt fra kører perfekte træninger. Det gør det både sjovere og nemmere for os begge.
Opsamlingsmails er GULD!

Det har været enormt udviklende for både Murphy og jeg at deltage.
Der er et virkelig godt øje for hans og mine ønsker og behov samt gode fif og feedback undervejs, der får træningen til at gå endnu bedre.
Murphy er blevet meget skarpere, har laaangt bedre fokus og falder hurtigere til ro, selvom han stadig er alt alt for begejstret i nogle sammenhænge.
Det aller bedste ved holdet er nok, at jeg er blevet meget bedre til at se alle de ting, han gør godt/rigtigt fremfor at se hans små mangler eller knapt så charmerende sider